Tenis klub NEDELIŠĆE

TK Nedelišće

POGODNOSTI ZA ČLANOVE KLUBA:

*povoljniji najam teniskih terena

*svaki 10. dolazak gratis

*svaki član dobiva korisničko ime i lozinku za korištenje www.sportbooking.info sustava za online rezervaciju terena (pregled raspoloživih termina)

*sudjelovanje na teniskim turnirima namijenjenim samo članovima kluba

 

“TENIS KLUB NEDELIŠĆE” jedan je od mlađih klubova koji je osnovan 2012. godine s ciljem uključivanja što većeg broja djece i odraslih u tenis i sport općenito. Bit će učlanjen u Teniski savez i sudjelovati u svim kategorijama natjecanja.

Klub raspolaže sa 5 zemljanih teniskih terena, od kojih su 2 natkrivena tako da se sportske aktivnosti mogu održavati i preko zimskih mjeseci.

Djelatnosti kluba
U ostvarivanju razvoja teniskog športa te ukupnih aktivnosti, klub:

 • sudjeluje u utvrđivanju i provođenju razvitka i promicanja teniskog športa
 • djeluje na omasovljenju i unapređenju teniskog športa, školovanju trenera i sudaca
 • organizira teniska natjecanja i druge priredbe športskog i športsko-zabavnog karaktera
 • vodi brigu o stvaranju materijalnih, kadrovskih i drugih uvjeta za postizanje športskih rezultata članova kluba svih kategorija
 • u skladu sa zakonom, a radi ostvarivanja svojih ciljeva i zadaća te radi pribavljanja sredstava može neposredno obavljati gospodarske i druge djelatnosti, u skladu s posebnim propisima

Prostor je osiguran od strane općine prema DPU sjevernog dijela naselja Nedelišće „MESAP“ i SRC „SJEVER“ (Službeni glasnik Međimurske županije br. 19/06, 5/09)

2 thoughts on “Tenis klub NEDELIŠĆE

 • Pozdrav, došli bi na rekreaciju na terene, pa me zanima koliko košta najam terena, a koliko najam reketa. Jer nemamo opremu. Unaprijed se zahvaljujem.

  • Poštovani.
   Najam teniskih terena 1h ujutro do 15:00 h iznosi 15,00kn za članove, a za goste 25,00 kn.Termini od 15.00 iznose 20,00 kn za članove ,a za goste 40,00 kn.Ukoliko se koriste reflektori to se dodatno naplačuje 20,00 kn 1h.Članarina iznosi 100,00 kn ukoliko se učlanite i vrijedi Vam godinu dana od dana učlanjenja.Nažalost nemamo opciju najma tenis reketa..Ako si želite rezervirati teren možete me nazvati na 095/600 2800.
   lp
   Dejan-SP Trate

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *