Tenis klub NEDELIŠĆE

TK Nedelišće

POGODNOSTI ZA ČLANOVE KLUBA:

*povoljniji najam teniskih terena

*svaki 10. dolazak gratis

*svaki član dobiva korisničko ime i lozinku za korištenje www.sportbooking.info sustava za online rezervaciju terena (pregled raspoloživih termina)

*sudjelovanje na teniskim turnirima namijenjenim samo članovima kluba

 

“TENIS KLUB NEDELIŠĆE” jedan je od mlađih klubova koji je osnovan 2012. godine s ciljem uključivanja što većeg broja djece i odraslih u tenis i sport općenito. Bit će učlanjen u Teniski savez i sudjelovati u svim kategorijama natjecanja.

Klub raspolaže sa 5 zemljanih teniskih terena, od kojih su 2 natkrivena tako da se sportske aktivnosti mogu održavati i preko zimskih mjeseci.

Djelatnosti kluba
U ostvarivanju razvoja teniskog športa te ukupnih aktivnosti, klub:

  • sudjeluje u utvrđivanju i provođenju razvitka i promicanja teniskog športa
  • djeluje na omasovljenju i unapređenju teniskog športa, školovanju trenera i sudaca
  • organizira teniska natjecanja i druge priredbe športskog i športsko-zabavnog karaktera
  • vodi brigu o stvaranju materijalnih, kadrovskih i drugih uvjeta za postizanje športskih rezultata članova kluba svih kategorija
  • u skladu sa zakonom, a radi ostvarivanja svojih ciljeva i zadaća te radi pribavljanja sredstava može neposredno obavljati gospodarske i druge djelatnosti, u skladu s posebnim propisima

Prostor je osiguran od strane općine prema DPU sjevernog dijela naselja Nedelišće „MESAP“ i SRC „SJEVER“ (Službeni glasnik Međimurske županije br. 19/06, 5/09)

Odgovori