O nama

11924573_1021051611273441_3992152945336887310_n

“Sportski park TRATE” smjestio se u Nedelišću nadomak ATON-a, a obuhvaća površine zatvorenih i otvorenih sportskih, ugostiteljskih, turističkih i zabavnih sadržaja, te pruža mogućnost rekreacije uz, prije svega, odličnu atmosferu i zabavu za sve uzraste. Jedna od glavnih značajki, na kojoj se temelji prepoznatljivost sportskog parka, je “Teniski klub NEDELIŠĆE” kojemu iz godine u godinu popularnost sve više raste zajedno sa sadržajima koji se tamo nude.

Što se tiće sadržaja sportskog tipa, sportski park raspolaže sa pet zemljanih teniskih terena, a sve prema propisanim uvjetima, pravilima i standardima ITF-a. Iznad dva teniska terena postavljena je konstrukcijska dvorana kako bi se sportske aktivnosti nastavile i preko zimskih mjeseci. Odmah uz teniske terene nalazi se  malonogometno igralište sa umjetnom travom, teren za nogomet u kavezu te pješćano odbojkaško igralište. Tri teniska terena imaju rasvjetu za večernju igru, a rasvjeta se nalazi i na malonogometnom igralištu. Ostali sportski sadržaji koji se nude su stolni tenis, boćanje, viseća kuglana te od ove godine i biciklizam u suradnji sa biciklističkim klubom „PULS“ iz Čakovca.
Uz sadržaje sportskog i natjecateljskog dijela, “Sportski park TRATE“ nudi mogućnost najma prostora za proslave rođendana, završnica, djevojačkih i momačkih proslava, krštenja domjenaka, godišnjih skupština, sportskih druženja, sindikalnih druženja i svih vrsta događanja zabavnog i poslovnog karaktera. Postoji mogućnost organizacije grupnih degustacija vina, team buildinga, rođendana, sportskih igara i slično. Kapacitet zatvorenih prostorija sportskog parka je 80 osoba, a kapacitet otvorenog prostora 300 osoba.

Odgovori